Svanen Sivert

Kjøp to valgfrie produkter fra Natusan® og få nattabok! 

Vi vet hvor viktig det er med en god natts søvn og en fin leggestund. Natusan® anbefaler en 3-stegs-leggerutine med bad, massasje og en rolig stund før leggetid, fordi studier viser at dette hjelper babyer å sove bedre og lengre. Nattakos, nattasanger og nattahistorier er gjerne blant våre gode barndomsminner og kan være en del av en rolig, fin stund før leggetid.

Derfor har vi laget vår egen Natusan® godnattbok for deg og din lille, som du får ved kjøp av to valgfrie produkter fra Natusan®. Ta med deg kvitteringen på kjøpet til en Ark-butikk for å hente din bok. Bøkene er tilgjengelig fra 2015-05-01.


Godnatthistorien handler om svanen Sivert og hans travle dag før en rolig og fin leggestund.

For å hente boken, følg tre enkle steg:

  • Kjøp 2 valgfrie produkter fra Natusan®
  • Ta med deg kvitteringen til en Ark butikk 
  • Spør etter boken «Godnatt Sivert»! 
 

NATUSANGER

Prøv vår Natusan® Spotifyliste for rolige nattasanger til babyens leggetid. Lytt her.

God natt, Sivert

Nattaboken "God natt, Sivert" handler om svaneungen Sivert og hans leggestund. Sivert vil først ikke gå og legge seg fordi han synes at han har lekt og gjort for lite. Men når mammaen til Sivert ber ham rydde sammen lekene sine, blir han minnet på alt det hyggelige han faktisk har gjort den dagen. Bli med når Sivert forteller om dagen sin, og på den hyggelige stunden frem mot leggetid. God nattastund!

Her kan du laste ned og ta vare på vår veiledning til bedre søvn. Du finner dessuten flere veiledninger du kan laste ned på vår brosjyreside.