Samling av tips og råd

Her finner du veiledning med tips og råd fra Natusan® som du kan laste ned og ta vare på. Vi håper at du kommer til å ha nytte av informasjonen! Klikk på veiledningen du ønsker å ta vare på, for å laste ned.

Hjelp nyfødt hud med å utvikle seg bedre
med Natusan® first touch

Visste du at ved fødselen er babyhuden 30 % tynnere enn huden hos en voksen? I denne brosjyren kan du lære om hvordan babyhud utvikles samt få tips om hvordan du kan ta godt vare på den. Du kan også lese mer om vår serie Natusan® first touch, den første produktserien i Norge som er spesielt utviklet og tilpasset nyfødte babyers følsomme hud.

Gjør tørr hud til myk
med Natusan® intensive care

Har barnet ditt tørr hud? I denne brosjyren finner du tips om hvordan du tar hånd om tørr hud og informasjon om noen av våre produkter som er spesielt utviklet for å tilføre fuktighet til tørr hud.

Gode råd for badestunden
med Natusan®

Visste du at gjennom å holde babyhuden ren, hel og smidig, kan tørr hud og irritasjon forebygges? I denne brosjyren finner du gode råd for badestunden og interessant lesning om hvorfor bare vann ikke er det beste når du bader barnet ditt.

Ta vare på huden under bleien
med Natusan®

Visste du at 40 % av alle barn får bleieeksem i løpet av det første året? I denne brosjyren finner du tips og råd om hvordan du pleier den følsomme huden under bleien. Du finner også informasjon om noen av våre produkter som er spesielt utviklet for nyfødt hud, og som kan være nyttig i løpet av og etter bleieskift.

Hjelp babyen din med å sove bedre
med Natusan® bedtime

Føles det som om du aldri får sove en hel natt? I denne brosjyren finner du informasjon om barnets søvn, våre produkter og noen tips som vi mener kan legge grunnlaget for roligere netter. Enkle tiltak og faste regler er noen av ingrediensene.

Babymassasje
med Natusan®

Visste du at babymassasje stimulerer barnets hud, følelsessans, blodomløp og motorikk? I denne brosjyren finner du våre samlede massasjetips samt instruksjoner for hvordan du kan gi babyen din en fin og avslappende massasjestund.

Veiledning for nybakte foreldre
- fem tips som gjør den første tiden lettere

Venter du barn, eller har du nettopp fått barn? I denne brosjyren finner du tips som kan være til hjelp i den aller første tiden hjemme etter fødselen.

Handleliste
- forbered deg til den første tiden

Venter du barn? Lurer du på hva du trenger den første tiden? I denne brosjyren finner du handletips for den spennende tiden du har foran deg.

Produktguide
Natusan®

Her finner du en oversikt over hele vårt sortiment. Du kan lese om bruken samt innhold og merkinger.

Har du ikke Adobe Reader? Ved å klikke her åpner du en side som Johnson & Johnson´s sikkerhetspolicy ikke støtter. Klikk her for å laste ned programmet.